Työntutkimuspalveluita voidaan hyödyntää räätlöidysti asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tehtävät työt sisältöineen sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.
Työntutkimuksen tavoitteena on saavuttaa parantunut tuottavuus, työhyvinvointi ja kannattavuus tehokkailla, taloudellisilla ja turvallisilla työmenetelmillä ja työolosuhteilla.
Työntutkimusta voidaan käyttää yrityksissä esimerkiksi tavoitteiden asettamiseen, tuotannon suunnitteluun ja tasapainottamiseen sekä resurssien suunnitteluun ja kuormituksen selvittämiseen.
Menetelminä olevien normaaliaika-, havainnointi- ja jatkuvan ajankäyttötutkimusten tulosten avulla voidaan sekä tehostaa että kehittää tuotantoa ja työmenetelmiä, hakea tuotannon pullonkauloja ja selvittää ajankäyttöä, esim. miten paljon häiriöihin kuluu aikaa. Myös tuotteiden hinnoitteluun saadaan työntutkimuksen kautta tärkeää tietoa ajankäytön ja resurssien tarpeen selvityksen myötä. Lisäksi ensisijaisen tärkeää on, että kaikessa tekemisessä otetaan laatu ja työturvallisuus huomioon.
Työntutkimuksen tavoitteena on parantuneen tuottavuuden ohella työhyvinvointi ja kannattavuus tehokkailla, taloudellisilla ja turvallisilla työmenetelmillä ja työolosuhteilla. Näitä menetelmiä on käytetty hyväksi myös Foodwestin uuden tehtaan käyttöönotossa, joka palvelee asiakasta tuotekehityksen, valmistuksen ja pakkaamisen kaikissa vaiheissa ideasta kaupan hyllylle unohtamatta kuluttajaymmärrystä.
Yhteystiedot: juha.koskenoja@foodwest.fi
"*" näyttää pakolliset kentät
Tuotannon saapuvat ja lähtevät puh. 0504793585