Foodwest järjestää kaksi erillistä webinaaria yritysten laatutiimiläisille

Webinaari 1
HACCP jäsenten roolit ja HACCP-periaatteet

Webinaari 2
Muutosyhteenveto liittyen BRCG-standardin uuteen versioon 9

Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan!

HACCP jäsenten roolit ja HACCP-periaatteet – webinaari

HACCP/elintarviketurvallisuustiimin vetäjän vastuulla on huolehtia tiimin osaamisesta ja koulutuksesta.

Päivitystarve vähintään vuosittain

Olipa käytössäsi säädösten mukainen omavalvonta tai mikä tahansa sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä (FSSC 22000, IFS tai BRCGS), HACCP-ohjelma on katselmoitava ja päivitettävä vähintään vuosittain.

– Teams -koulutuksessa käymme läpi HACCP-tiimin jäsenten rooleja ja HACCP-periaatteet Codex Alimentariuksen vaatimusten pohjalta, kertoo Foodwestin kehityspäällikkö Sirkku Aarinen.

Ajankohta: torstai 22.9. klo 12.30-14.30.
Koulutuksen hinta: 295 € (alv 0) / yritys.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

 

 

BRCGS-standardi version 9 muutosyhteenveto webinaarina

BRCGS-elintarviketurvallisuusstandardin uusi versio on julkaistu elokuun alussa. Uudet vaatimukset on otettava käyttöön nopeasti, sillä ulkoiset auditoinnit alkavat jo helmikuussa 2023.

Kompakti paketti kahdessa tunnissa

Koulutuksessa käydään läpi standardin luvun 2 vaatimuksiin tulleet muutokset elintarvikkeiden turvallisuuden osalta.

Ajankohta: Torstai 29.9 klo 12:30-14:30.
Koulutuksen hinta: 295 € (alv 0) / yritys.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

 

Lisätietoja:
Kehityspäällikkö Sirkku Aarinen
Puh. 0500-891814
sirkku.aarinen@foodwest.fi

Jaa